Petra S. - Petra Sedláčková - Fotografický workshop
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotografický workshop

 WORKSHOP - ZÁKLADNÍ KURZ OVLÁDÁNÍ FOTOAPARÁTU

termín: 29. ledna 2017 - PROBĚHLO 

místo a čas: atelier Pozořice - 10h – 15.30h

 

 

NEJSTE SPOKOJENI S KVALITOU SVÝCH FOTOGRAFIÍ?  POMŮŽEME VÁM.
 
Cílem kurzu je Vám srozumitelnou formou vysvětlit jak fotoaparát funguje a objasnit základní pojmy a funkce, které potřebujete znát pro maximální využití veškerých funkcí Vašeho fotoaparátu. Po absolvování kurzu budete s jistotou umět technicky správně vytvářet fotografie podle svých představ. 


Během kurzu probereme rozdíly mezi digitálními fotoaparáty, jaké jsou druhy objektivů a k čemu je využít. Objasníme si, co probíhá, když zmáčknete spoušť fotoaparátu a vysvětlíme si pojmy preference času, clony, hodnoty ISO, vyvážení bílé, expoziční hodnota, přeexpozice a podexpozice fotoaparátu a blesku, hloubka ostrosti a jak je správně využít. V praktické části si ověříme získané dovednosti. 

Kurz je určen začátečníkům, kteří s fotografováním začínají, těm kteří používají pouze automatické režimy fotoaparátu, těm kteří nerozumí pojmům uvedeným v manuálu fotoaparátu, nebo si nejsou jistí souvislostí mezi, clonou, časem, hodnotou ISO a jejich vlivem na výslednou fotografii.

Na workshop budete potřebovat jakýkoliv digitální fotoaparát (kompakt, ultrazoom, DSLR), kde je možno nastavit manuální režimy (A, Tv, Av, M), další objektivy k fotoaparátu a externí blesk pokud vlastníte, návod k fotoaparátu, blok a psací potřeby.

Cena kurzu Kč 2.000,- za osobu. 
Po přihlášení na kurz obdržíte fakturu k zaplacení kurzovného.
Během kurzu je zajištěno občerstvení.
Kurz je určen pro maximálně 6 účastníků.
V případě zájmu pište na: info@fotopetras.cz