Petra S. - Petra Sedláčková - Fotografické líčení
Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotografické líčení

 

Váháte nad využitím služeb vizážistky-hairstylistky pro Vaše focení?

… přemýšlíte, nevíte si rady, zdali k focení, využít i těchto služeb. Zkuste si přečíst následujících pár bodů předtím, nežli se definitivně rozhodnete!

 

  1. Prací vizážistky je, abyste vypadali perfektně, což je pro nás prioritní!
  2. Vizážistka-hairstylistka Vás na focení připraví s profesionální pečlivostí, aby Vaše tvář a vlasy byly dokonalé. Je to praxí a profesionálními produkty, které tímto navíc i vyzkoušíte a porovnáte s make-upem, který se skrývá ve Vašich kosmetických taštičkách.
  3. Vizážistky mají za sebou spousty kurzů a prošlo jim pod rukama tolik tváří, že si poradí se vším. Ať už je potřeba oči zvětšit, zmenšit, zúžit obličej a nebo třeba jen podtrhnout Vaše přednosti.
  4. Často se setkávám s názorem, že „…ale já jsem zvyklá“ – no právě! Chcete snad vypadat na fotkách stejně jako každý den doma nebo v práci? Zkuste a určitě budete příjemně překvapená a snad se inspirujete a pár doporučení vizážistky Vám pomůže i pro Váš další každodenní život!
  5. Make-up a styling má nezanedbatelný vliv na vzhled výsledné fotografie.
  6. Upřímně, špatně napudrované tváře, slepené řasy nebo jen lehká vrstva make-upu se potom i těžko retušují, takže ve chvíli, kdy vás někdo kvalitně nalíčí, ulehčí to spoustu práce a výsledek vypadá mnohem přirozeněji, než když to fotograf musí dotahovat v počítači.
  7. Foto make-up se hodně liší od klasického denního líčení, proto když si jen lehce zvýrazníte oči tak to nestačí a většinou člověk vypadá, jak když vlastně vůbec nalíčený není. Pro ty, kteří to zatím netuší, světlo je „požírač make-upu“ a tak většina líčení se za použití umělého osvětlení ztratí. Proto je třeba, aby se použilo větší množství než obvykle, a také produkty, které jsou určené speciálně pro foto make-up.
  8. Nikde není psáno, že se nemá líčit na rodinná nebo těhotenská focení, vizážistka přizpůsobí líčení přímo danému focení a po domluvě s ní vyberete to správné a vhodné líčení na každou událost.
  9. Naše zkušenost, kdy slečny, paní, rodiny využívají následně služeb vizážistky i pro své další soukromé události napovídá tomu, že tato služba stojí za to!
  10. Když už, tak už! …nadělila jste si focení, potom využijte těchto služeb, protože samotné uvidíte, že když dva dělají „totéž“ není vždy „totéž“ smiley

1a.jpg

Dnes bych Vám chtěla ukázat, že "když dva dělají totéž, není to vždy totéž". Společně vyzdvihneme Vaše přednosti a schováme nedostatky :)

Mnohokrát děkuji krásné Alici za to, že umožnila zveřejnit její proměnu. Na první fotografii se Alice připravovala sama, na druhou jsem ji připravila já - včetně úpravy vlasů.

Vaše vizážistka Petra Štarková


_mg_9299am.jpg

Obrazek

 

 

PETRA ŠTARKOVÁ

profesionální vizážistka - VINIČNÉ ŠUMICE

1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

Ceník služeb

Foto make-up - Kč 800,-  / v ceně líčení je zahrnuto prodloužení trsových řas zn. Ardell /

Foto make-up s lehkou úpravou účesu - Kč 1000,-

1a.jpg

 

1a.jpg

 

Kontakt

Petra Štarková
Viničné Šumice
tel.: +420 602 245 451
 
 

Obrazek

 

EVA VALDEROVÁ

profesionální kadeřnice a vizážistka - POZOŘICE

3.jpg

Ceník služeb

Foto make-up - Kč 500,-

Pokud požadujete úpravu účasu, je nutné se na ceně domluvit přímo s vizážistkou.

1a.jpg

Během týdne je možné domluvit líčení a úpravu vlasů v Brně na adrese: hair and visage studio Adanika, Purkyňova 45.

1a.jpg

Kontakt

Eva Valderová
Hostěnická 611
664 07 Pozořice
tel.: +420 723 060 854

Více o Evě + ukázka práce pro náš ateliér

Obrazek

HANKA KOTVRDOVÁ

2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

Ceník služeb

Foto make-up - Kč  500,-

Pokud požadujete úpravu účasu, je nutné se na ceně domluvit přímo s vizážistkou.

1a.jpg

Hanka Kotvrdová
Kovalovice 125
664 06
tel.: +420 606 880 933

 

Více o Hance + ukázka práce pro náš ateliér